Crear una còpia de seguretat a Google Drive

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. A la part inferior, toca Navega Navega.
  3. A "Categories", selecciona una categoria.
  4. Selecciona els fitxers de què vulguis crear una còpia de seguretat.
    • Per crear una còpia de seguretat d'un fitxer:
      • A la visualització de quadrícula Visualització de quadrícula:
        a. Mantén premut el fitxer.
        b. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Còpia de seguretat a Google Drive.
      • A la visualització de llista Llista:
        a. Al costat del fitxer, toca Més Més i, a continuació, Còpia de seguretat a Google Drive.
    • Per crear còpies de seguretat de diversos fitxers:
      • A la visualització de quadrícula Visualització de quadrícula:
        a. Mantén premut el fitxer.
        b. Per seleccionar més fitxers, toca el cercle que hi ha a la part superior de cada fitxer.
        c. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Còpia de seguretat a Google Drive.
      • A la visualització de llista Llista:
        a. Al costat d'un fitxer, toca Més Més.
        b. Per seleccionar més fitxers, al costat de cada fitxer, toca el cercle.
        c. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Còpia de seguretat a Google Drive.

Prova-ho ara