Så här använder du Files by Google

Frigör utrymme på enheten och bläddra bland och dela dina filer med hjälp av Files by Google.
Files by Google fungerar med Android-version 5.0 och senare. Om du inte har appen kan du ladda ned den från Play Butik.

Rensa och radera filer

Om du vill frigöra utrymme kan du rensa tillfälliga appfiler eller radera dubblettfiler, rekommenderade filer, skärmdumpar och oanvända appar.

Öppna Files by Google-appen

Bläddra bland filer

Du kan visa, söka och byta namn på filer och mappar på enheten.

Öppna Files by Google-appen

Flytta eller kopiera filer

Du kan flytta eller kopiera filer till olika mappar på enheten eller till ett SD-kort.

Öppna Files by Google-appen