Files by Google gebruiken

Gebruik Files by Google om ruimte vrij te maken op je apparaat en je bestanden te bekijken en te delen.
Files by Google werkt op Android-versie 5.0 en hoger. Als je de app nog niet hebt, kun je die downloaden via de Google Play Store.

Bestanden opschonen of verwijderen

Als je ruimte wilt vrijmaken, kun je tijdelijke app-bestanden wissen, dubbele bestanden verwijderen en aanbevolen bestanden, screenshots en ongebruikte apps verwijderen.

Files by Google-app openen

Bestanden selecteren

Je kunt bestanden en mappen op je apparaat weergeven, zoeken en de naam ervan wijzigen.

Files by Google-app openen

Bestanden verplaatsen of kopiëren

Je kunt bestanden verplaatsen of kopiëren naar verschillende mappen op je apparaat of naar een SD-kaart.

Files by Google-app openen