Files by Googlen käyttäminen

Files by Googlen avulla voit vapauttaa tilaa laitteelta ja selailla ja jakaa tiedostojasi.
Files by Google toimii Android 5.0:ssa ja sitä uudemmissa versioissa. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, voit ladata sen Play Kaupasta.

Tiedostojen puhdistaminen tai poistaminen

Jos haluat vapauttaa tilaa, voit poistaa väliaikaisia sovellustiedostoja, tiedostojen kopioita, suositeltuja tiedostoja, kuvakaappauksia ja käyttämättömiä sovelluksia.

Avaa Files by Google ‐sovellus

Tiedostojen selaaminen

Voit katsella, hakea ja nimetä uudelleen laitteellasi olevia tiedostoja ja kansioita.

Avaa Files by Google ‐sovellus

Tiedostojen siirtäminen tai kopioiminen

Voit siirtää tai kopioida tiedostoja eri kansioihin laitteellasi tai SD-kortille.

Avaa Files by Google ‐sovellus