Sådan bruger du Files by Google

Brug Files by Google til at frigøre plads på din enhed samt til at gennemse og dele dine filer.
Files by Google fungerer i Android 5.0 og nyere. Hvis du ikke har appen, kan du downloade den i Play Butik.

Ryd eller slet filer

For at frigøre plads kan du rydde midlertidige appfiler, slette dobbelte forekomster af filer samt slette anbefalede filer, screenshots og ubrugte apps.

Åbn appen Files by Google

Gennemse filer

Du kan se, søge i og omdøbe filer og mapper på din enhed.

Åbn appen Files by Google

Flyt eller kopiér filer

Du kan flytte eller kopiere filer til forskellige mapper på din enhed eller til et SD-kort.

Åbn appen Files by Google