Hantera behörigheter

Files by Google behöver följande behörigheter:
  • Plats: Detta behövs så att appen kan hitta andra i närheten med hjälp av Bluetooth och Wi-Fi.
  • Samtalshantering: Ger läsbehörighet till telefonen, vilket bland annat omfattar status för pågående samtal och information om det aktuella mobilnätverket. Detta behövs för att kontrollera att operatören har stöd för en lokal Wi-Fi-surfzon, som används vid filöverföring med hög hastighet.
  • Lagringsutrymme: Detta ger Files by Google tillgång till enhetens lagringsutrymme så att appen kan hantera filer.
  • Skrivbehörighet för SD-kort: Detta gör så att du kan byta namn på, ta bort, flytta och kopiera filer till SD-kortet.