Administrer tillatelser

Files fra Google trenger disse tillatelsene:
  • Posisjon lar appen finne venner i nærheten via Bluetooth og Wi-Fi.
  • Administrering av enhetssamtaler gir lesetilgang til telefonen din, deriblant status for eventuelle pågående samtaler og informasjon om gjeldende mobilnettverk, for å sjekke at operatøren støtter lokale Wi-Fi-soner, som brukes for rask filoverføring.
  • Lagring gir Files fra Google tilgang til lagringsplassen på enheten din, slik at appen kan administrere filer.
  • Skrivetillatelser for SD-kort lar deg slette, flytte, kopiere og endre navnet på filer på SD-kortet.