Rechten beheren

Files by Google heeft de volgende rechten nodig:
  • Locatie: Hiermee kan de app je vrienden in de buurt vinden via bluetooth en wifi.
  • Toegang tot telefoon: Hiermee wordt alleen-lezen toegang tot je telefoon gegeven, inclusief de status van actieve gesprekken en actuele mobiele netwerkgegevens om er zeker van te zijn dat je provider een lokale wifi-hotspot ondersteunt die wordt gebruikt voor bestandsoverdracht met hoge snelheid.
  • Opslag: Hiermee krijgt Files by Google toegang tot de opslag van je apparaat, zodat de app bestanden kan beheren.
  • Schrijfrechten voor SD-kaart: Hiermee kun je bestanden hernoemen, verwijderen, verplaatsen en kopiëren naar de SD-kaart.