Gestionar els permisos

Files by Google requereix els permisos següents:
  • Ubicació: permet que l'aplicació trobi els amics que són a prop mitjançant el Bluetooth i la Wi‑Fi.
  • Gestió de trucades del dispositiu: permet l'accés només de lectura al telèfon, inclosos l'estat de les trucades en curs i la informació de la xarxa mòbil actual, per garantir que l'operador admeti un punt d'accés Wi‑Fi local, que s'utilitza per a la transferència de fitxers d'alta velocitat.
  • Emmagatzematge: permet que Files by Google accedeixi a l'emmagatzematge del dispositiu per gestionar els fitxers.
  • Permisos d'escriptura a la targeta SD: et permet canviar el nom dels fitxers, suprimir-los de la targeta SD, moure'ls-hi i copiar-los-hi.