Bestanden verplaatsen naar een nieuwe map in Interne opslag

Je kunt bestanden verplaatsen naar een nieuwe map op je apparaat.

Bestanden verplaatsen vanuit het gedeelte Categorieën

1. Open Files by Google Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Selecteer een categorie onder Categorieën.
  3. Zoek de map met de bestanden die je wilt verplaatsen.
  4. Zoek de bestanden die je wilt verplaatsen.
    • Zo verplaats je één bestand:
      • In de rasterweergave Rasterweergave:
        1. Tik op het bestand en houd het vast.
        2. Tik op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
      • In de lijstweergave Lijst: Tik naast het bestand op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
    • Zo verplaats je meerdere bestanden:
      • In de rasterweergave Rasterweergave:
        1. Houd je vinger op een bestand dat je wilt verplaatsen.
          • Als je meer bestanden wilt selecteren, tik je bovenaan elk bestand dat je wilt verplaatsen op het rondje.
        2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
      • In de lijstweergave Lijst:
        1. Tik naast het gewenste bestand op Meer Meer.
        2. Vink het rondje aan naast elk bestand dat je wilt verplaatsen.
        3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
  5. Kies waar je een nieuwe map wilt maken en dan Nieuwe map toevoegen.
  6. Geef de mapnaam op in het pop-upvenster.
  7. Tik op Verplaatsen naar map.

Nu proberen

Bestanden verplaatsen vanuit het gedeelte Opslagapparaten

1. Open Files by Google Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Scroll naar Opslagapparaten.
  3. Tik op Interne opslag.
  4. Zoek de map met de bestanden die je wilt verplaatsen.
  5. Zoek de bestanden die je wilt verplaatsen.
    • Zo verplaats je één bestand:
      • In de rasterweergave Rasterweergave:
        1. Tik op het bestand en houd het vast.
        2. Tik op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
      • In de lijstweergave Lijst: Tik naast het bestand op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
    • Zo verplaats je meerdere bestanden:
      • In de rasterweergave Rasterweergave:
        1. Houd je vinger op een bestand dat je wilt verplaatsen.
          • Als je meer bestanden wilt selecteren, tik je bovenaan elk bestand dat je wilt verplaatsen op het rondje.
        2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
      • In de lijstweergave Lijst:
        1. Tik naast het gewenste bestand op Meer Meer.
        2. Vink het rondje aan naast elk bestand dat je wilt verplaatsen.
        3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Verplaatsen naar.
  6. Kies waar je een nieuwe map wilt maken en dan Nieuwe map toevoegen.
  7. Geef de mapnaam op in het pop-upvenster.
  8. Tik op Verplaatsen naar map.

Nu proberen