Je screenshots verwijderen

Je kunt ruimte op je apparaat vrijmaken door screenshots te verwijderen die je meer dan 4 weken geleden hebt gemaakt of gekregen.
  1. Open Files by Google Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Tik op Menu Menu en dan Opschonen Opschonen.
  3. Tik op de kaart Oude screenshots op Bestanden selecteren.
  4. Selecteer de bestanden die je wilt verwijderen.
  5. Tik onderaan op x bestand(en) naar prullenbak verplaatsen.
  6. Tik in het bevestigingsvenster op x bestand(en) naar prullenbak verplaatsen.