Kopiera filer till en ny mapp i det interna lagringsutrymmet

Du kan kopiera filer till en ny mapp på enheten.

Kopiera filer från avsnittet Kategorier

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Välj en kategori under Kategorier.
  3. Leta reda på de filer som du vill kopiera.
    • Kopiera en fil:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen.
        2. Tryck på Mer Mer följt av Kopiera till.
      • I listvyn Lista: Tryck på Mer Mer bredvid filen följt av Kopiera till.
    • Kopiera flera filer:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen du vill kopiera.
          • För att välja fler filer trycker du på cirkeln högst upp på varje fil du vill kopiera.
        2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Kopiera till.
      • I listvyn Lista:
        1. Tryck på Mer Mer bredvid filen.
        2. Tryck på cirkeln bredvid varje fil du vill kopiera.
        3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Kopiera till.
  4. Tryck på Internt lagringsutrymme.
  5. Välj var du vill att mappen ska skapas och tryck sedan på Lägg till ny mapp.
  6. Ange mappens namn i popupfönstret.
  7. Tryck på Kopiera till mapp.

Kopiera filer från avsnittet Lagringsenheter

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Scrolla till Lagringsenheter.
  3. Tryck på Internt lagringsutrymme.
  4. Markera de filer du vill kopiera i den valda mappen.
    • Kopiera en fil:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen.
        2. Tryck på Mer Mer följt av Kopiera till.
      • I listvyn Lista: Tryck på Mer Mer bredvid filen följt av Kopiera till.
    • Kopiera flera filer:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen du vill kopiera.
          • För att välja fler filer trycker du på cirkeln högst upp på varje fil du vill kopiera.
        2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Kopiera till.
      • I listvyn Lista:
        1. Tryck på Mer Mer bredvid filen.
        2. Tryck på cirkeln bredvid varje fil du vill kopiera.
        3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Kopiera till.
  5. Välj var du vill att mappen ska skapas och tryck sedan på Lägg till ny mapp.
  6. Ange mappens namn i popupfönstret.
  7. Tryck på Kopiera till mapp.

Testa nu