Kopiér filer til en ny mappe i internminnet

Du kan kopiere filer til en ny mappe på enheten din.

Kopiér filer fra Kategorier-delen

1. Åpne Files fra Google Files fra Google på Android-enheten din.
  2. Velg en kategori under «Kategorier».
  3. Finn filene du vil kopiere.
    • Slik kopierer du én fil:
      • I rutenettvisningen Rutenettvisning:
        1. Trykk og hold på filen.
        2. Trykk på Mer Mer og så Kopier til.
      • I listevisningen Liste: Ved siden av filen trykker du på Mer Mer og så Kopier til.
    • Slik kopierer du flere filer:
      • I rutenettvisningen Rutenettvisning:
        1. Trykk og hold på filen du vil kopiere.
          • For å velge flere filer, trykk på sirkelen øverst på filene du vil kopiere.
        2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Kopier til.
      • I listevisningen Liste:
        1. Trykk på Mer Mer ved siden av filen.
        2. Ved siden av hver fil du vil kopiere, trykker du på sirkelen.
        3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Kopier til.
  4. Trykk på Internminne.
  5. Velg hvor du vil opprette en ny mappe, og trykk deretter på Legg til ny mappe.
  6. Skriv inn mappenavnet i forgrunnsvinduet.
  7. Trykk på Kopier til mappe.

Kopiér filer fra Lagringsenheter-delen

1. På Android-enheten din åpner du Files by Google Files fra Google.
  2. Rull ned til «Lagringsenheter».
  3. Trykk på Internminne.
  4. Finn filene du vil kopiere, i den valgte mappen.
    • Slik kopierer du én fil:
      • I rutenettvisningen Rutenettvisning:
        1. Trykk og hold på filen.
        2. Trykk på Mer Mer og så Kopier til.
      • I listevisningen Liste: Ved siden av filen trykker du på Mer Mer og så Kopier til.
    • Slik kopierer du flere filer:
      • I rutenettvisningen Rutenettvisning:
        1. Trykk og hold på filen du vil kopiere.
          • For å velge flere filer, trykk på sirkelen øverst på filene du vil kopiere.
        2. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Kopier til.
      • I listevisningen Liste:
        1. Trykk på Mer Mer ved siden av filen.
        2. Ved siden av hver fil du vil kopiere, trykker du på sirkelen.
        3. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Kopier til.
  5. Velg hvor du vil opprette en ny mappe, og trykk deretter på Legg til ny mappe.
  6. Skriv inn mappenavnet i forgrunnsvinduet.
  7. Trykk på Kopier til mappe.

Prøv nå