Kopiér filer til en ny mappe på den interne lagerplads

Du kan kopiere filer til en ny mappe på din enhed.

Kopiér filer fra sektionen Kategorier

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Vælg en kategori under "Kategorier".
  3. Find de filer, du vil kopiere.
    • Sådan kopierer du én fil:
      • I gittervisning Gittervisning:
        1. Hold fingeren på filen.
        2. Tryk på Mere Mere og derefter Kopiér til.
      • I listevisning Liste: Ud for filen skal du trykke på Mere Mere og derefter Kopiér til.
    • Sådan kopierer du flere filer:
      • I gittervisning Gittervisning:
        1. Hold fingeren på den fil, du vil kopiere.
          • Du kan vælge flere filer ved at trykke på cirklen øverst på hver af de filer, du vil kopiere.
        2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Kopiér til.
      • I listevisning Liste:
        1. Tryk på Mere Mere ud for filen.
        2. Tryk på cirklen ud for hver af de filer, du vil kopiere.
        3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Kopiér til.
  4. Tryk på Intern lagerplads.
  5. Vælg, hvor du vil oprette en ny mappe, og tryk på Tilføj ny mappe.
  6. Angiv et mappenavn i pop op-vinduet.
  7. Tryk på Kopiér til mappe.

Kopiér filer fra sektionen Lagerenheder

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Rul til "Lagerenheder".
  3. Tryk på Intern lagerplads.
  4. Find de filer, du vil kopiere, i den valgte mappe.
    • Sådan kopierer du én fil:
      • I gittervisning Gittervisning:
        1. Hold fingeren på filen.
        2. Tryk på Mere Mere og derefter Kopiér til.
      • I listevisning Liste: Ud for filen skal du trykke på Mere Mere og derefter Kopiér til.
    • Sådan kopierer du flere filer:
      • I gittervisning Gittervisning:
        1. Hold fingeren på den fil, du vil kopiere.
          • Du kan vælge flere filer ved at trykke på cirklen øverst på hver af de filer, du vil kopiere.
        2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Kopiér til.
      • I listevisning Liste:
        1. Tryk på Mere Mere ud for filen.
        2. Tryk på cirklen ud for hver af de filer, du vil kopiere.
        3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Kopiér til.
  5. Vælg, hvor du vil oprette en ny mappe, og tryk på Tilføj ny mappe.
  6. Angiv et mappenavn i pop op-vinduet.
  7. Tryk på Kopiér til mappe.

Prøv det nu