Kopiera filer till en befintlig mapp i det interna lagringsutrymmet

Du kan kopiera filer till en befintlig mapp på enheten.

Kopiera filer från avsnittet Kategorier

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Välj en kategori under Kategorier.
  3. Leta reda på de filer som du vill kopiera.
    • Kopiera en fil:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen.
        2. Tryck på Mer Mer följt av Kopiera till.
      • I rutnätsvyn Lista: Tryck på Mer Mer bredvid filen följt av Kopiera till.
    • Kopiera flera filer:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen du vill kopiera.
          • För att välja fler filer trycker du på cirkeln högst upp på varje fil du vill kopiera.
        2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Kopiera till.
      • I listvyn Lista:
        1. Tryck på Mer Mer bredvid filen.
        2. Tryck på cirkeln bredvid varje fil du vill kopiera.
        3. Tryck på Mer uppe till höger Mer följt av Kopiera till.
  4. Välj vilken mapp du vill kopiera filen till.
  5. Ange mappens namn i popupfönstret.
  6. Tryck på Kopiera hit.

Kopiera filer från avsnittet Lagringsenheter

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Scrolla till Lagringsenheter.
  3. Tryck på Internt lagringsutrymme.
  4. Leta reda på mappen med de filer som ska kopieras.
  5. Leta reda på de filer som du vill kopiera.
    • Kopiera en fil:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen.
        2. Tryck på Mer Mer följt av Kopiera till.
      • I listvyn Lista: Tryck på Mer Mer bredvid filen följt av Kopiera till.
    • Kopiera flera filer:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen du vill kopiera.
          • För att välja fler filer trycker du på cirkeln högst upp på varje fil du vill kopiera.
        2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Kopiera till.
      • I listvyn Lista:
        1. Tryck på Mer Mer bredvid filen.
        2. Tryck på cirkeln bredvid varje fil du vill kopiera.
        3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Kopiera till.
  6. Tryck på Kopiera hit.

Testa nu