Copiar fitxers a una carpeta existent de l'emmagatzematge intern

Pots copiar fitxers a una carpeta existent del dispositiu.

Copiar fitxers de la secció Categories

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. A "Categories", selecciona una categoria.
  3. Cerca els fitxers que vulguis copiar.
    • Per copiar un sol fitxer:
      • Visualització de quadrícula
      • Mantén premut el fitxer.
      • Toca Més Més i, a continuació, Copia a
  • A la visualització de llista Llista: al costat del fitxer, toca Més Més i, a continuació, Copia a.
  • Per copiar diversos fitxers:
    • Visualització de quadrícula
    • Mantén premut un fitxer que vulguis copiar.
      • Per seleccionar més fitxers, toca el cercle que hi ha a la part superior de cada fitxer que vols copiar.
    • A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Copia a.
    • A la visualització de llista Llista:
      1. Al costat del fitxer, toca Més Més.
      2. Al costat de cada fitxer que vulguis copiar, toca el cercle.
      3. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Copia a.
  • Tria la carpeta a què vols copiar el fitxer.
  • Introdueix el nom de la carpeta a la finestra emergent.
  • Toca Copia aquí.
  • Copiar fitxers de la secció Dispositius d'emmagatzematge

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
    2. Desplaça't fins a "Dispositius d'emmagatzematge".
    3. Toca Emmagatzematge intern.
    4. Cerca la carpeta amb els fitxers que vols copiar.
    5. Cerca els fitxers que vulguis copiar.
      • Per copiar un sol fitxer:
        • Visualització de quadrícula
        • Mantén premut el fitxer.
        • Toca Més Més i, a continuació, Copia a
  • A la visualització de llista Llista: al costat del fitxer, toca Més Més i, a continuació, Copia a.
  • Per copiar diversos fitxers:
    • Visualització de quadrícula
    • Mantén premut un fitxer que vulguis copiar.
      • Per seleccionar més fitxers, toca el cercle que hi ha a la part superior de cada fitxer que vols copiar.
    • A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Copia a.
    • A la visualització de llista Llista:
      1. Al costat del fitxer, toca Més Més.
      2. Al costat de cada fitxer que vulguis copiar, toca el cercle.
      3. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Copia a.
  • Toca Copia aquí.
  • Prova-ho ara