Flytta filer till en befintlig mapp i det interna lagringsutrymmet

Du kan flytta filer till en befintlig mapp på enheten.

Flytta filer från avsnittet Kategorier

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Välj en kategori under Kategorier.
  3. Leta reda på de filer som du vill flytta.
    • Flytta en fil:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen.
        2. Tryck på Mer Mer följt av Flytta till.
      • I listvyn Lista: Tryck på Mer Mer bredvid filen följt av Flytta till.
    • Flytta flera filer:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen du vill flytta.
          • För att välja fler filer trycker du på cirkeln högst upp på varje fil du vill flytta.
        2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Flytta till.
      • I listvyn Lista:
        1. Tryck på Mer Mer bredvid filen.
        2. Markera cirkeln bredvid varje fil du vill flytta.
        3. Tryck på Mer uppe till höger Mer följt av Flytta till.
  4. Tryck på Internt lagringsutrymme.
  5. Välj vilken mapp du vill flytta filen till.

6. Tryck på Flytta hit.

Flytta filer från avsnittet Lagringsenheter

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Scrolla till Lagringsenheter.
  3. Tryck på Internt lagringsutrymme.
  4. Leta reda på mappen med de filer som ska flyttas.
  5. Leta reda på de filer som du vill flytta.
    • Flytta en fil:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen.
        2. Tryck på Mer Mer följt av Flytta till.
      • I listvyn Lista: Tryck på Mer Mer bredvid filen följt av Flytta till.
    • Flytta flera filer:
      • I rutnätsvyn Rutnätsvy:
        1. Tryck länge på filen du vill flytta.
          • För att välja fler filer trycker du på cirkeln högst upp på varje fil du vill flytta.
        2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Flytta till.
      • I listvyn Lista:
        1. Tryck på Mer Mer bredvid filen.
        2. Markera cirkeln bredvid varje fil du vill flytta.
        3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Flytta till.
  6. Välj vilken mapp du vill flytta filen till.
  7. Tryck på Flytta hit.

Testa nu