Flyt filer til en eksisterende mappe på den interne lagerplads

Du kan flytte filer til en eksisterende mappe på din enhed.

Flyt filer fra sektionen Kategorier

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Vælg en kategori under "Kategorier".
  3. Find de filer, du vil flytte.
    • Sådan flytter du én fil:
      • I gittervisning Gittervisning:
        1. Hold fingeren på filen.
        2. Tryk på Mere Mere og derefter Flyt til.
      • I listevisning Liste: Ud for filen skal du trykke på Mere Mere og derefter Flyt til.
    • Sådan flytter du flere filer:
      • I gittervisning Gittervisning:
        1. Hold fingeren på den fil, du vil flytte.
          • Du kan vælge flere filer ved at trykke på cirklen øverst på hver af de filer, du vil flytte.
        2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Flyt til.
      • I listevisning Liste:
        1. Tryk på Mere Mere ud for filen.
        2. Tryk på cirklen ud for hver af de filer, du vil flytte.
        3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Flyt til.
  4. Tryk på Intern lagerplads.
  5. Vælg den mappe, du vil flytte filen til.

6. Tryk på Flyt hertil.

Flyt filer fra sektionen Lagerenheder

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Rul til "Lagerenheder".
  3. Tryk på Intern lagerplads.
  4. Find mappen med de filer, du vil flytte.
  5. Find de filer, du vil flytte.
    • Sådan flytter du én fil:
      • I gittervisning Gittervisning:
        1. Hold fingeren på filen.
        2. Tryk på Mere Mere og derefter Flyt til.
      • I listevisning Liste: Ud for filen skal du trykke på Mere Mere og derefter Flyt til.
    • Sådan flytter du flere filer:
      • I gittervisning Gittervisning:
        1. Hold fingeren på den fil, du vil flytte.
          • Du kan vælge flere filer ved at trykke på cirklen øverst på hver af de filer, du vil flytte.
        2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Flyt til.
      • I listevisning Liste:
        1. Tryk på Mere Mere ud for filen.
        2. Tryk på cirklen ud for hver af de filer, du vil flytte.
        3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Flyt til.
  6. Vælg den mappe, du vil flytte filen til.
  7. Tryk på Flyt hertil.

Prøv det nu