Tiedoston hakeminen

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Kirjoita yläreunan hakukenttään sen tiedoston nimi, jota haluat hakea.

Vinkki: Jos et ole varma tiedoston nimestä, voit käyttää hakujen tekemiseen myös älykästä suodatinta. Voit valita jommankumman seuraavista:
    • Audio
    • Dokumentit ja muut
    • Kuvat
    • Videot
    • Suuret tiedostot
    • SD-kortti
    • Tällä viikolla
  3. Jos haluat poistaa suodattimen valinnan, kosketa valittua suodatinta uudelleen.

Älykäs haku

Löydät tiedoston laitteeltasi, vaikka et muista sen nimeä. Kokeile älykästä hakua esimerkiksi näihin:

• Teksti kuvista ja .pdf-tiedostosta
  • Kuvissa olevat kohteet ja sijainnit
  • artisti, albumi ja nimi audiosta ja videosta

Jos esimerkiksi haluat löytää lataamasi e-lipun, löydät sen hakukentän avulla, jos kerrot esimerkiksi seuraavan tiedon

• Lentoyhtiö
  • Lentokenttä
  • Varauspalvelu
  • Kohde

Kokemusta varten älykäs haku skannaa tiedostoja taustalla laitteen suorituskykyä ja yksityisyyttä silmällä pitäen. Skannaus tapahtuu laitteellasi, joten tiedot eivät poistu laitteelta. Voit poistaa älykkään haun käytöstä milloin tahansa sovelluksen asetuksista.

Vinkkejä:

• Päivitä Files by Google uusimpaan versioon ja odota muutama päivä, jotta voit skannata.
  • Jos olet ladannut Files by Googlen uusimman version ja olet odottanut muutaman päivän, mutta et edelleenkään löydä tiedostoja niiden sisällön perusteella, älykäs haku ei ole vielä saatavilla laitteellesi.

Älykkään haun poistaminen käytöstä

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Poista älykäs haku käytöstä.

Vinkki: Jos laitat älykkään haun pois päältä, voit käyttää tiedostojen hakemiseen vain tiedostonimien tekstiä.