Søg efter en fil

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Angiv navnet på den fil, du vil søge efter, i søgefeltet øverst på skærmen.

Tip! Hvis du ikke er sikker på filnavnet, kan du også bruge smartfilteret til at søge. Der er følgende valgmuligheder:
    • Lyd
    • Dokumenter og andet
    • Billeder
    • Videoer
    • Store filer
    • SD-kort
    • Denne uge
  3. Hvis du vil fravælge filteret, skal du trykke på det valgte filter igen.

Smartsøgning

Find en fil på din enhed, selv hvis du ikke kan huske dens navn. Prøv Smartsøgning med oplysninger som f.eks.:

• Tekst fra billeder og PDF
  • Placering og objekter fra billeder
  • Kunstner, album og titel fra lyd og video

Hvis du f.eks. leder efter en e-billet, som du har downloadet, kan du finde den via søgefeltet, hvis du angiver oplysninger som f.eks.:

• Flyselskab
  • Lufthavn
  • Bookingvirksomhed
  • Destination

For at levere denne brugeroplevelse scanner Smartsøgning filerne i baggrunden med fokus på enhedens effektivitet og privatliv. Scanningen finder sted på din enhed, så dine oplysninger ikke forlader enheden. Du kan til enhver tid deaktivere Smartsøgning under Indstillinger i appen.

Tips!

• Før scanning på enheden kan udføres, skal du opdatere Files by Google til den nyeste version og vente et par dage.
  • Hvis du har downloadet den nyeste version af Files by Google og ventet i et par dage, men stadig ikke kan finde filer baseret på deres indhold, er Smartsøgning endnu ikke tilgængelig til din enhed.

Deaktiver Smartsøgning

1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Deaktiver Smartsøgning.

Tip! Hvis du deaktiverer Smartsøgning, kan du kun bruge tekst fra filnavne til at søge efter filer.