Cercar un fitxer

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. A la barra de cerca de la part superior, introdueix el nom del fitxer que vols cercar.

Consell: si no tens clar el nom del fitxer, també pots utilitzar el filtre intel·ligent per fer cerques. Pots seleccionar les opcions següents:
    • Àudio
    • Documents i altres
    • Imatges
    • Vídeos
    • Fitxers grans
    • Targeta SD
    • Aquesta setmana
  3. Per desseleccionar el filtre seleccionat, torna a tocar-lo.

Cerca intel·ligent

Cerca un fitxer al dispositiu encara que no en recordis el nom. Prova Cerca intel·ligent amb informació com ara:

• Text d'imatges i PDF
  • Ubicació i objectes de les imatges
  • Artista, àlbum i títol d'un àudio o d'un vídeo

Per exemple, si vols trobar un bitllet electrònic que hagis baixat, pots cercar-lo a la barra de cerca si proporciones informació com ara:

• Companyia aèria
  • Aeroport
  • Empresa de la reserva
  • Destinació

Per potenciar aquesta experiència, Cerca intel·ligent analitza els fitxers en segon pla tenint en compte el rendiment i la privadesa del dispositiu. L'anàlisi es fa al dispositiu perquè la informació no en surti. Pots desactivar Cerca intel·ligent en qualsevol moment a la configuració de l'aplicació.

Consells:

• Perquè es puguin fer cerques al dispositiu, actualitza Files by Google a la darrera versió i espera uns quants dies.
  • Si has baixat la darrera versió de Files by Google i has esperat uns quants dies, però continues sense trobar els fitxers cercant pel contingut, això vol dir que Cerca intel·ligent encara no està disponible per al teu dispositiu.

Desactivar Cerca intel·ligent

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració.
  3. Desactiva Cerca intel·ligent.

Consell: si desactives Cerca intel·ligent, només podràs utilitzar el text dels noms per cercar fitxers.