Tiedostojen katselu

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse luokka. Näet luettelon tämän kategorian tiedostoista.
  3. Jos haluat vaihtaa tiedostojen näkymistapaa, valitse Ruudukkonäkymä Ruudukkonäkymä. Palaa luettelonäkymään valitsemalla Luettelonäkymä Lista.
  4. Valinnainen: Jos haluat lajitella tiedostosi, valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää. Valitse Lajitteluperuste ja sitten Valitse tiedostojen lajittelu nimen, päivämäärän tai koon mukaan.

Kokeile nyt