Käyttämättömien sovellusten poistaminen ja tilan vapauttaminen

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Puhdista Käytettävissä.
  3. Jos et näe Poista käyttämättömiä sovelluksia ‑korttia, vieritä ylös Vapauta lisää tilaa ‑kortin kohdalle ja valitse Hae sovelluksia.
  4. Valitse vahvistusikkunasta Jatka.
  5. Valitse Käyttöoikeus-näkymästä Files by Google.
  6. Laita Anna käyttöoikeus päälle.
  7. Sinut ohjataan automaattisesti Files by Googleen.
  8. Vieritä Poista käyttämättömiä sovelluksia ‑kortin kohdalle ja napauta Valitse sovellukset.
  9. Valitse poistettavat sovellukset.
  10. Valitse Poista Poista.
  11. Valitse vahvistusikkunasta OK.