Veure la informació del fitxer

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. Toca una categoria o un dispositiu d'emmagatzematge. Veuràs una llista dels fitxers d'aquesta categoria.
  3. Selecciona una de les opcions següents:
    • Si ets a la visualització de quadrícula Visualització de quadrícula:
      1. Mantén premut el fitxer.
      2. Toca Més Més.
    • Si ets a la visualització de llista Llista: al costat del fitxer, toca Més Més.
  4. Toca Informació del fitxer. Veuràs informació com ara l'hora de modificació i la ubicació del fitxer.

Prova-ho ara