Suprimir fitxers duplicats

Per alliberar espai, pots cercar i suprimir els fitxers duplicats del dispositiu.
Important: el fitxer original està marcat amb la insígnia "Original". Et recomanem que conservis el fitxer original.
  1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Neteja Neteja.
  3. A la targeta "Fitxers duplicats", toca Selecciona fitxers.
  4. Selecciona els fitxers que vulguis suprimir.
  5. A la part inferior, toca Mou x fitxers a la paperera.
  6. Al quadre de diàleg de confirmació, toca Mou x fitxer(s) a la paperera.

Prova-ho ara