Je ongewenste bestanden verwijderen

Sommige apps slaan tijdelijke bestanden op. Je kunt ruimte op je apparaat vrijmaken door deze tijdelijke bestanden te wissen. Dit is niet van invloed op de app-instellingen.
Belangrijk: Als je ongewenste bestanden wist of bestanden verwijdert met Files by Google, worden de gegevens definitief verwijderd.
  1. Open Files by Google Files by Google op je Android-apparaat.
  2. Tik op Menu Menu en dan Opschonen Opschonen.
  3. Tik op de kaart Ongewenste bestanden op xx MB opruimen.
  4. Tik in het bevestigingsvenster op Wissen.