Flytta eller kopiera filer till SD-kortet

Du kan flytta eller kopiera filer till ett SD-kort på enheten.
Files by Google fungerar med Android-version 5.0 och senare. Om du inte har appen kan du ladda ned den från Play Butik.

Flytta eller kopiera filer från avsnittet Kategorier

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Välj en kategori under Kategorier.
  3. Leta reda på filen som du vill flytta eller kopiera.
  4. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Flytta till eller Kopiera till.
  5. Tryck på SD-kort.
  6. Gör så här om du vill flytta eller kopiera filer till en ny mapp:
    1. Välj var du vill att mappen ska skapas och tryck sedan på Lägg till ny mapp.
    2. Ange mappens namn i popupfönstret.
    3. Tryck på Flytta till mapp eller Kopiera till mapp
  7. Gör så här om du vill flytta eller kopiera filer till en mapp som redan finns:

1. Välj mappen du vill flytta eller kopiera filer till.
    2. Tryck på Flytta hit eller Kopiera hit.

Flytta eller kopiera filer från avsnittet Lagringsenheter

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Under Lagringsenheter trycker du på SD-kort.

3. Leta reda på de filer som du vill flytta eller kopiera i den valda mappen.

• Så här flyttar eller kopierar du en fil:
      1. Tryck på Mer Mer bredvid filen.
    • Så här flyttar eller kopierar du flera filer:
      1. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Välj.
      2. Markera cirkeln bredvid varje fil du vill flytta eller kopiera.
      3. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Flytta till eller Kopiera till.
  4. Gör så här om du vill flytta eller kopiera filer till en ny mapp:
    1. Välj var du vill att mappen ska skapas och tryck sedan på Lägg till ny mapp.
    2. Ange mappens namn i popupfönstret.
    3. Tryck på Flytta till mapp eller Kopiera till mapp.
  5. Gör så här om du vill flytta eller kopiera filer till en mapp som redan finns:
    1. Välj mappen du vill flytta eller kopiera filer till.
    2. Tryck på Flytta hit eller Kopiera hit.

Flytta filer på fliken Rensa

1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten. Läs om hur du visar lagringsutrymmet.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Rensa Rensa.
  3. Tryck på Välj filer på kortet Flytta till SD-kort.
  4. Välj vilka filer du vill flytta.
  5. Tryck på Flytta till SD-kort.

Felsökning: Problem med SD-kort som inte upptäcks

Om SD-kortet inte visas i Files by Google:

1. Öppna Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Underhåll av enheten följt av Lagring.
  3. Kontrollera att SD-kortet visas där.

Testa nu