Tiedostojen siirtäminen tai kopioiminen SD-kortille

Voit siirtää tai kopioida tiedostoja SD-kortille laitteellasi.
Files by Google toimii Android 5.0:ssa ja sitä uudemmissa versioissa. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, voit ladata sen Play Kaupasta.

Tiedostojen siirtäminen tai kopioiminen Luokat-osiosta

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Luokat-kohdasta jokin vaihtoehto.
  3. Etsi tiedosto, jonka haluat siirtää tai kopioida.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Siirrä kohteeseen tai Kopioi kohteeseen.
  5. Valitse SD-kortti.
  6. Jos haluat siirtää tai kopioida tiedostoja uuteen kansioon:
    1. Valitse, minne haluat luoda uuden kansion, ja valitse sitten Lisää uusi kansio.
    2. Lisää ponnahdusikkunassa kansion nimi.
    3. Valitse Siirrä kansioon tai Kopioi kansioon.
  7. Jos haluat siirtää tai kopioida tiedostoja aiemmin luotuun kansioon:

1. Valitse kansio, johon haluat siirtää tai kopioida tiedoston.
    2. Valitse Siirrä tähän tai Kopioi tähän.

Tiedostojen siirtäminen tai kopioiminen Tallennuslaitteet-osiosta

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Tallennuslaitteet-kohdasta SD-kortti.

3. Etsi siirrettävät tai kopioitavat tiedostot valitusta kansiosta.

• Yhden tiedoston siirtäminen tai kopioiminen:
      1. Valitse tiedoston vierestä Lisää Lisää.
    • Usean tiedoston siirtäminen tai kopioiminen:
      1. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Valitse.
      2. Valitse ympyrä jokaisen siirrettävän tai kopioitavan tiedoston vierestä.
      3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sittenSiirrä kohteeseen tai Kopioi kohteeseen.
  4. Jos haluat siirtää tai kopioida tiedostoja uuteen kansioon:
    1. Valitse, minne haluat luoda uuden kansion, ja valitse sitten Lisää uusi kansio.
    2. Lisää ponnahdusikkunassa kansion nimi.
    3. Valitse Siirrä kansioon tai Kopioi kansioon.
  5. Jos haluat siirtää tai kopioida tiedostoja aiemmin luotuun kansioon:
    1. Valitse kansio, johon haluat siirtää tai kopioida tiedoston.
    2. Valitse Siirrä tähän tai Kopioi tähän.

Tiedostojen siirtäminen Käytettävissä-välilehden kautta

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella. Katso, miten näet tallennustilasi.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Puhdista Käytettävissä.
  3. Valitse Siirrä SD-kortille ‑kohdasta Valitse tiedostot.
  4. Valitse siirrettävät tiedostot.
  5. Valitse Siirrä SD-kortille.

Ohjeita ongelmatilanteisiin: SD-korttia ei havaita ‑ongelma

Jos Files by Google ei näytä SD-korttia:

1. Avaa laitteen Asetukset.
  2. Valitse Laitteiden huolto ja sitten Tallennustila.
  3. Tarkista, tunnistetaanko SD-korttia.

Kokeile nyt