Tiedostojen kopioiminen ja siirtäminen kansioihin

Voit kopioida ja siirtää tiedostoja toisiin kansioihin laitteillasi.

Tiedostojen kopioiminen kansioon

1. Avaa Android-laitteella Files by Google ‑sovellus Files Go.
  2. Valitse alareunasta Selaa Selaa.
  3. Napauta avattavaa tallennuslaitetta.
  4. Etsi tiedosto, jonka haluat kopioida.
    • Yhden tiedoston kopioiminen:
      1. Valitse alanuoli AlanuoliJa sitten Kopioi kohteeseen.
    • Usean tiedoston kopioiminen:
      1. Valitse alanuoli AlanuoliJa sitten Valitse.
      2. Valitse ympyrä jokaisen kopioitavan tiedoston vierestä.
      3. Valitse yläreunasta Lisää LisääJa sitten Kopioi kohteeseen.
  5. Valitse tallennuslaite, jolle haluat kopioida tiedoston.
  6. Valitse kansio, johon haluat kopioida tiedoston.
  7. Valitse Kopioi tähän.
Uuteen kansioon kopioiminen
  1. Avaa Android-laitteella Files by Google ‑sovellus Files Go.
  2. Valitse alareunasta Selaa Selaa.
  3. Napauta avattavaa tallennuslaitetta.
  4. Etsi tiedosto, jonka haluat kopioida.
    • Yhden tiedoston kopioiminen:
      1. Valitse alanuoli AlanuoliJa sitten Kopioi kohteeseen.
    • Usean tiedoston kopioiminen:
      1. Valitse alanuoli AlanuoliJa sitten Valitse.
      2. Valitse ympyrä jokaisen kopioitavan tiedoston vierestä.
      3. Valitse yläreunasta Lisää LisääJa sitten Kopioi kohteeseen.
  5. Valitse tallennuslaite, jolle haluat kopioida tiedoston.
  6. Valitse, minne haluat luoda kansion. Kun olet valmis, valitse Lisää uusi kansio.
    Huom. Voit luoda kansion toisen kansion sisälle pitääksesi asiat järjestyksessä.
  7. Kirjoita uuden kansion nimi.
  8. Valitse Kopioi kansioon.

Tiedostojen siirtäminen kansioon

1. Avaa Android-laitteella Files by Google ‑sovellus Files Go.
  2. Valitse alareunasta Selaa Selaa.
  3. Napauta avattavaa tallennuslaitetta.
  4. Etsi tiedosto, jonka haluat siirtää.
    • Yhden tiedoston siirtäminen:
      1. Valitse alanuoli AlanuoliJa sitten Siirrä kohteeseen.
    • Usean tiedoston siirtäminen:
      1. Valitse alanuoli AlanuoliJa sitten Valitse.
      2. Valitse ympyrä jokaisen siirrettävän tiedoston vierestä.
      3. Valitse yläreunasta Lisää LisääJa sitten Siirrä kohteeseen.
  5. Valitse tallennuslaite, jolle haluat siirtää tiedoston.
  6. Valitse kansio, johon haluat siirtää tiedoston.
  7. Valitse Siirrä tähän.
Uuteen kansioon siirtäminen
  1. Avaa Android-laitteella Files by Google ‑sovellus Files Go.
  2. Valitse alareunasta Selaa Selaa.
  3. Napauta avattavaa tallennuslaitetta.
  4. Etsi tiedosto, jonka haluat siirtää.
    • Yhden tiedoston siirtäminen:
      1. Valitse alanuoli AlanuoliJa sitten Siirrä kohteeseen.
    • Usean tiedoston siirtäminen:
      1. Valitse alanuoli AlanuoliJa sitten Valitse.
      2. Valitse ympyrä jokaisen siirrettävän tiedoston vierestä.
      3. Valitse yläreunasta Lisää LisääJa sitten Siirrä kohteeseen.
  5. Valitse tallennuslaite, jolle haluat siirtää tiedoston.
  6. Valitse, minne haluat luoda kansion. Kun olet valmis, valitse Lisää uusi kansio.
    Huom. Voit luoda kansion toisen kansion sisälle pitääksesi asiat järjestyksessä.
  7. Kirjoita uuden kansion nimi.
  8. Valitse Siirrä kansioon.