Spara filer på SD-kort

Du kan spara filer som tas emot med peer-to-peer-funktionen för delning i appen Files by Google direkt på SD-kortet.
  1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten. Läs om hur du visar lagringsutrymmet.
  2. Tryck på Mer Meny uppe till vänster följt av Inställningar Inställningar.
  3. Aktivera Spara på SD-kort.
  4. Ett meddelande om att bevilja behörigheter visas. Tryck på Tillåt.
    • Det interna lagringsutrymmet blir fullt när du sparar en fil: Du uppmanas att spara alla inkommande filer på SD-kortet i stället. Tryck på Spara på SD.
    • Spara på SD-kort har aktiverats och SD-kortet blir fullt medan du sparar en fil: Du uppmanas att spara alla inkommande filer på enheten i stället. Tryck på Spara i det interna lagringsutrymmet.
Tips! Om du tar ur SD-kortet under överföringen visas meddelandet Överföringen misslyckades och överföringen avbryts.

Felsökning: Problem med SD-kort som inte upptäcks

Om SD-kortet inte visas i Files by Google:

1. Öppna Inställningar på enheten.
  2. Tryck på Underhåll av enheten följt av Lagring.
  3. Kontrollera att SD-kortet visas där.

Testa nu