Tiedostojen tallentaminen SD-kortille

Voit tallentaa Files by Google ‑sovelluksen vertaisjakamisen kautta vastaanotettuja tiedostoja suoraan SD-kortille.
  1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella. Katso, miten voit tarkistaa tallennustilasi.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Lisää Valikko ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Laita päälle Tallenna SD-kortille.
  4. Näet kehotteen, jossa pyydetään lupia. Valitse Salli.
    • Jos sisäinen tallennustila loppuu tiedoston tallentamisen yhteydessä: Sinua pyydetään tallentamaan kaikki saapuvat tiedostot SD-kortille. Valitse Tallenna SD-kortille.
    • Jos "Tallenna SD-kortille" on päällä ja SD-kortin tila loppuu tiedoston tallentamisen yhteydessä: Sinua pyydetään tallentamaan kaikki saapuvat tiedostot laitteellesi. Valitse Tallenna sisäiseen tallennustilaan.
Vinkki: Jos poistat SD-kortin kesken siirron, näet ilmoituksen siirron epäonnistumisesta ja siirto perutaan.

Ohjeita ongelmatilanteisiin: SD-korttia ei havaita ‑ongelma

Jos Files by Google ei näytä SD-korttia:

1. Avaa laitteen Asetukset.
  2. Valitse Laitteiden huolto ja sitten Tallennustila.
  3. Tarkista, tunnistetaanko SD-korttia.

Kokeile nyt