Tiedostonsiirrot SD-korteille

Voit nyt vastaanottaa tiedostonsiirtoja SD-kortille, jos sisäinen tallennustila ei riitä.

Tiedostonsiirtojen salliminen SD-korteille

1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Lisää Valikko ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Ota Tallenna SD-kortille käyttöön.
  4. Saat kehotteessa käyttöoikeuspyyntöjä. Valitse Salli

Tärkeää:  Kun Tallenna SD-kortille on sallittu asetuksista, siirrettyjä tiedostoja voivat käyttää myös muut sovellukset, joilla on SD-kortin käyttöoikeus.

Jos sisäinen tallennustila loppuu kesken tiedostonsiirron

Sinulta kysytään, haluatko sen sijaan tallentaa saapuvat tiedostot jatkossa SD-kortille. Valitse Tallenna SD-kortille.

Jos Tallenna SD-kortille on käytössä ja SD-kortin tila loppuu kesken tiedostonsiirron

Sinulta kysytään, haluatko tallentaa kaikki saapuvat tiedostot jatkossa sisäiseen tallennustilaan. Valitse Tallenna sisäiseen tallennustilaan.

Huom. Jos SD-kortti poistetaan kesken siirron, näet siirto epäonnistui ‑viestin, ja siirto perutaan.