Gem filer på dit SD-kort

Du kan gemme filer, der er modtaget ved hjælp af P2P-delingsfunktionen i appen Files by Google, direkte på dit SD-kort.
  1. Åbn Files by Google Files by Google på din Android-enhed. Se, hvordan du får vist din lagerplads.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Mere Menu og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Aktivér Gem på SD-kort.
  4. Du får vist en meddelelse, der anmoder om tilladelser. Tryk på Tillad.
    • Hvis du løber tør for intern lagerplads, når du gemmer en fil: Du bliver bedt om at gemme alle indgående filer på SD-kortet i stedet. Tryk på Gem på SD-kort.
    • Hvis "Gem på SD-kort" er aktiveret, og dit SD-kort løber tør for plads, når du gemmer en fil: Du bliver bedt om at gemme alle indgående filer på enheden i stedet. Tryk på Gem på intern lagerplads.
Tip! Hvis du fjerner SD-kortet under overførsel, får du meddelelsen "overførslen mislykkedes", og overførslen annulleres.

Fejlfinding: SD-kortet er ikke registreret

Hvis du ikke kan se dit SD-kort i Files by Google:

1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Vedligeholdelse af enhed og derefter Lagerplads.
  3. Tjek, om enheden genkender dit SD-kort.

Prøv det nu