Desar fitxers a la targeta SD

Pots desar els fitxers rebuts amb la funció de compartir fitxers d'igual a igual a l'aplicació Files by Google directament a la targeta SD.
  1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google. Obtén informació sobre com pots consultar l'espai d'emmagatzematge.
  2. A la part superior esquerra, toca Més Menú i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Activa Desa a la targeta SD.
  4. Es mostrarà una sol·licitud de permís. Toca Permet.
    • Si l'emmagatzematge intern es queda sense espai en desar un fitxer, se't demanarà que desis tots els fitxers entrants a la targeta SD. Toca Desa a la targeta SD.
    • Si l'opció "Desa a la targeta SD" està activada i la targeta SD es queda sense espai en desar un fitxer, se't demanarà que desis tots els fitxers entrants al dispositiu. Toca Desa a l'emmagatzematge intern.
Consell: si extreus la targeta SD durant la transferència, es mostrarà el missatge "No s'ha pogut realitzar la transferència" i es cancel·larà la transferència.

Resolució de problemes: no es detecta la targeta SD

Si la targeta SD no es mostra a Files by Google:

1. Al dispositiu, obre Configuració.
  2. Toca Manteniment del dispositiu i, a continuació, Emmagatzematge.
  3. Comprova si es reconeix la targeta SD.

Prova-ho ara