Tiedostojen kopioiden poistaminen

Etsi identtiset tiedostot laitteeltasi ja poista tarpeettomat tiedostot vapauttaaksesi tilaa.

1. Avaa Files by Google Files Go Android-laitteella.

2. Valitse alareunasta Käytettävissä .

3. Valitse Tiedostojen kopiot ‑näytöltä Valitse ja vapauta. Vapautettavan tilan määrä näkyy Valitse ja vapauta ‑kohdan vieressä.

4. Valitse poistettavat tiedostot.  Ne ovat identtisiä tiedostoja, jotka vievät tilaa.  Files-sovellus säilyttää tähdellä merkityn kopion, kun valitset ja poistat kopioita.

5. Valitse Poista Delete.

6. Vahvista tiedostojen poistaminen pysyvästi valitsemalla Jatka

Huom. Jos haluat poistaa tähdellä merkityt tiedostot, sinun täytyy vahvistaa toiminto. Suosittelemme säilyttämään tähdellä merkityt tiedostot.