Använda USB-lagringsenheter

Du kan bläddra bland och hantera filer som sparats på en USB-lagringsenhet.

Det går bara att använda USB-lagringsenheter med Android 7.0 (Nougat) eller senare.

Hitta filer på en USB-enhet

1. Anslut en USB-lagringsenhet till Android-enheten.
  2. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  3. En avisering med texten USB är tillgängligt visas.
    Tips! Om aviseringen inte går att öppna tar du bort USB-lagringsenheten och försöker igen.
  4. Tryck på den lagringsenhet som du vill öppna följt av Tillåt.
  5. Du hittar dina filer genom att scrolla till Lagringsenheter och trycka på USB-lagringsenheten.

Hantera filer på en USB-enhet

Du kan flytta, kopiera, ta bort och byta namn på filer på USB-lagringsenheten.

Viktigt! Kontrollera att USB-lagringsenheten är ansluten till Android-enheten.

Kopiera en fil
  1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Under Lagringsenheter trycker du på din USB-lagringsenhet.
  3. Leta reda på filen som du vill kopiera.
  4. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil bredvid en fil som du vill kopiera. Om nedåtpilen Nedåtpil inte visas bredvid filerna trycker du på Listvy Lista.
    • Kopiera en fil: Tryck på nedåtpilen Nedåtpil följt av Kopiera till.
    • Kopiera flera filer:
      1. ​​Tryck på nedåtpilen Nedåtpil följt av Välj.
      2. Markera cirkeln bredvid varje fil du vill kopiera.
      3. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Kopiera till.
  5. Välj var du vill ha kopian.
  6. Tryck på Kopiera hit.
Flytta en fil
  1. Öppna Files by Google Files by Google på Android-enheten.
  2. Under Lagringsenheter trycker du på din USB-lagringsenhet.
  3. Leta reda på filen som du vill flytta.
  4. Tryck på nedåtpilen Nedåtpil bredvid en fil som du vill flytta. Om nedåtpilen Nedåtpil inte visas bredvid filerna trycker du på Listvy Lista.
    • Flytta en fil: Tryck på nedåtpilen Nedåtpil följt av Flytta till.
    • Flytta flera filer:
      1. ​​Tryck på nedåtpilen Nedåtpil följt av Välj.
      2. Markera cirkeln bredvid varje fil du vill flytta.
      3. Tryck på Mer Mer högst upp följt av Flytta till.
  5. Välj var du vill ha filen.
  6. Tryck på Flytta hit.