Bruk USB-lagringsenheter

Du kan bla gjennom og administrere filer på en USB-lagringsenhetenhet.

Du kan bare bruke USB-lagring på enheter med Android 7.0 (Nougat) eller nyere.

Finn filer på en USB-enhet

1. Koble en USB-lagringsenhet til Android-enheten din.
  2. På Android-enheten din åpner du Files by Google Files fra Google.
  3. Du ser varselet «USB er tilgjengelig».
    Tips: Hvis det ikke åpnes noe varsel, kan du fjerne USB-lagringsenheten og prøve på nytt.
  4. Trykk på lagringsenheten du vil åpne og så Tillat.
  5. For å finne filer, rull til «Lagringsenheter» og trykk på USB-lagringsenheten.

Administrer filer på en USB-enhet

Du kan flytte, kopiere, slette og gi nytt navn til filer på en USB-lagringsenhet.

Viktig: Sørg for at USB-lagringsenheten er koblet til Android-enheten din.

Kopiér filer
  1. På Android-enheten din åpner du Files by Google Files fra Google.
  2. Under «Lagringsenheter» trykker du på USB-lagringsenheten.
  3. Finn filen du vil kopiere.
  4. Trykk på nedoverpilen Pil ned ved siden av filen du vil kopiere. Hvis du ikke ser noen nedoverpil Pil ned ved siden av filene, kan du trykke på Listevisning Liste.
    • Slik kopierer du én enkelt fil: Trykk på nedoverpilen Pil ned og så Kopiér til.
    • Slik kopierer du flere filer:
      1. ​​Trykk på nedoverpilen Pil ned og så Velg.
      2. Ved siden av hver fil du vil kopiere, merker du av i sirkelen.
      3. Øverst trykker du på Mer Mer og så Kopiér til.
  5. Velg hvor du vil lime inn filen.
  6. Trykk på Kopier hit.
Flytt filer
  1. På Android-enheten din åpner du Files by Google Files fra Google.
  2. Under «Lagringsenheter» trykker du på USB-lagringsenheten.
  3. Finn filen du vil flytte.
  4. Trykk på nedoverpilen Pil ned ved siden av filen du vil flytte. Hvis du ikke ser noen nedoverpil Pil ned ved siden av filene, kan du trykke på Listevisning Liste.
    • Slik flytter du én enkelt fil: Trykk på nedoverpilen Pil ned og så Flytt til.
    • Slik flytter du flere filer:
      1. ​​Trykk på nedoverpilen Pil ned og så Velg.
      2. Ved siden av hver fil du vil flytte, merker du av i sirkelen.
      3. Øverst trykker du på Mer Mer og så Flytt til.
  5. Velg hvor du vil flytte filen.
  6. Trykk på Flytt hit.