USB-tallennuslaitteiden käyttö

Voit selata ja ylläpitää USB-tallennuslaitteellasi olevia tiedostoja.

Voit käyttää USB-tallennustilaa vain laitteilla, joissa on Android 7.0 (Nougat) tai uudempi versio.

Tiedostojen löytäminen USB-tallennuslaitteelta

1. Yhdistä USB-tallennuslaite Android-laitteeseesi.
  2. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  3. Näet ilmoituksen, jossa lukee "USB saatavilla".
    Vinkki: Jos ilmoitusta ei näy, poista USB-tallennuslaite ja yritä uudelleen.
  4. Valitse avattava tallennuslaite ja sitten Salli.
  5. Etsi tiedostoja vierittämällä Tallennuslaitteet-kohtaan ja valitsemalla USB-tallennuslaitteesi.

USB-tallennuslaitteen sisältämien tiedostojen käsittely

Voit siirtää, kopioida, poistaa ja nimetä uudelleen USB-tallennuslaitteellasi olevia tiedostoja.

Tärkeää: Varmista, että USB-tallennuslaite on yhdistetty Android-laitteeseen.

Tiedoston kopioiminen
  1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Tallennuslaitteet-kohdasta USB-tallennuslaitteesi.
  3. Etsi tiedosto, jonka haluat kopioida.
  4. Valitse kopioitavan tiedoston vierestä alanuoli Alanuoli. Jos et näe alanuolta Alanuoli tiedostojen vierestä, valitse Listanäkymä Lista.
    • Yhden tiedoston kopioiminen: Napauta alanuolta Alanuolija sitten Kopioi kohteeseen.
    • Usean tiedoston kopioiminen:
      1. ​​Napauta alanuolta Alanuolija sitten Valitse.
      2. Valitse ympyrä jokaisen kopioitavan tiedoston vierestä.
      3. Valitse yläreunasta Lisää Lisääja sitten Kopioi kohteeseen.
  5. Valitse, minne haluat kopioida tiedoston.
  6. Valitse Kopioi tähän.
Tiedoston siirtäminen
  1. Avaa Files by Google Files by Google Android-laitteella.
  2. Valitse Tallennuslaitteet-kohdasta USB-tallennuslaitteesi.
  3. Etsi tiedosto, jonka haluat siirtää.
  4. Valitse siirrettävän tiedoston vierestä alanuoli Alanuoli. Jos et näe alanuolta Alanuoli tiedostojen vierestä, valitse Listanäkymä Lista.
    • Yhden tiedoston siirtäminen: Napauta alanuolta Alanuolija sitten Siirrä kohteeseen.
    • Usean tiedoston siirtäminen:
      1. ​​Napauta alanuolta Alanuolija sitten Valitse.
      2. Valitse ympyrä jokaisen siirrettävän tiedoston vierestä.
      3. Valitse yläreunasta Lisää Lisääja sitten Siirrä kohteeseen.
  5. Valitse, minne haluat siirtää tiedoston.
  6. Valitse Siirrä tähän.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Kokeile nyt