Utilitzar dispositius d’emmagatzematge USB

Pots navegar pels fitxers desats en un dispositiu d'emmagatzematge USB i gestionar-los.

Només pots accedir al dispositiu d'emmagatzematge USB en un dispositiu amb Android 7.0 (Nougat) o una versió posterior.

Cercar fitxers en un dispositiu USB

1. Connecta un dispositiu d'emmagatzematge USB al dispositiu Android.
  2. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  3. Veuràs una notificació en què s'indica "Dispositiu USB disponible".
    Consell: si no s'obre cap notificació, retira el dispositiu d'emmagatzematge USB i torna-ho a provar.
  4. Toca el dispositiu d'emmagatzematge que vols obrir i, a continuació, Permet.
  5. Per trobar fitxers, desplaça't fins a "Dispositius d'emmagatzematge" i toca el dispositiu d'emmagatzematge USB.

Gestionar fitxers en un dispositiu USB

Pots moure i copiar els fitxers al dispositiu d'emmagatzematge USB, així com suprimir-los i canviar-ne el nom.

Important: comprova que el dispositiu d'emmagatzematge USB estigui connectat al dispositiu Android.

Copiar un fitxer
  1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. A "Dispositius d'emmagatzematge", toca el dispositiu d'emmagatzematge USB.
  3. Cerca el fitxer que vulguis copiar.
  4. Al costat del fitxer que vulguis copiar, toca la fletxa avall Fletxa avall. Si no trobes la fletxa avall Fletxa avall al costat dels fitxers, toca Visualització de llista Llista.
    • Per copiar un sol fitxer: toca la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Copia a.
    • Per copiar diversos fitxers:
      1. Toca la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Selecciona.
      2. Al costat de cada fitxer que vols copiar, marca el cercle.
      3. A la part superior, toca Més Més i, a continuació, Copia a.
  5. Tria la ubicació on vols copiar el fitxer.
  6. Toca Copia aquí.
Moure un fitxer
  1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. A "Dispositius d'emmagatzematge", toca el dispositiu d'emmagatzematge USB.
  3. Cerca el fitxer que vulguis moure.
  4. Al costat del fitxer que vulguis moure, toca la fletxa avall Fletxa avall. Si no trobes la fletxa avall Fletxa avall al costat dels fitxers, toca Visualització de llista Llista.
    • Per moure un sol fitxer: toca la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Mou a.
    • Per moure diversos fitxers:
      1. Toca la fletxa avall Fletxa avalli, a continuació, Selecciona.
      2. Al costat de cada fitxer que vulguis moure, marca el cercle.
      3. A la part superior, toca Més Més i, a continuació, Mou a.
  5. Tria la ubicació on vols moure el fitxer.
  6. Toca Mou aquí.

Articles relacionats

Prova-ho ara