Entistä yksityiskohtaisempaa selailua

Voit selata laitteellasi olevia tiedostoja yksityiskohtaisemman näkymän avulla.

Hyödyt

Yksityiskohtainen selailu mahdollistaa seuraavat hyödyt:

• Tehokkaampi järjestely: Tiedostot lajitellaan niihin liittyvien sovellusten, tallennuslaitteen tai tiedostotyypin mukaan.
  • Tiedostot paremmin hallinnassasi: Järjestä tiedostot kansioiden tai tallennuslaitteiden mukaan.

Tarkennetun selailun käyttöönotto

1. Avaa Android-laitteella Files by Google ‑sovellus Files by Google.
  2. Valitse alareunasta Selaa Selaa.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sitten Näytä tallennuslaitteet.
  4. Vieritä kohtaan Tallennuslaitteet.
  5. Valitse tallennuslaite, jota haluat selailla.

Tavallisen selailun käyttö

Jos olet lisännyt laitteellesi ulkoista tallennustilaa, Files näyttää automaattisesti kaikki tallennuslaitteet.

1. Avaa Android-laitteella Files by Google ‑sovellus Files by Google.
  2. Valitse alareunasta Selaa Selaa.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sitten Piilota tallennuslaitteet.