Packa upp dina filer

Med Files by Google kan du extrahera och visa innehållet i komprimerade filer.
Obs! Det finns endast stöd för ZIP-filer.
  1. Öppna Files by Google Files Go på Android-enheten.
  2. Navigera till mappen som innehåller den ZIP-fil du vill packa upp.
  3. Välj ZIP-filen.
  4. Ett popup-fönster öppnas där innehållet i filen visas.
  5. Tryck på Extrahera.
  6. En förhandsgranskning av de extraherade filerna visas. Om du vill radera ZIP-filen när extraheringen är klar markerar du kryssrutan Ta bort ZIP-fil.
  7. Tryck på Klar.
  8. De extraherade filerna sparas i samma mapp som den ursprungliga ZIP-filen.

Felsökning

Felmeddelandet Minnet är fullt

Om lagringsutrymmet är fullt kan du få ett felmeddelande när filer extraheras. Du åtgärdar problemet genom att utöka lagringsutrymmet på enheten eller flytta din data till ett SD-kort.

Testa nu