Pakk ut filene dine

Med Files fra Google kan du pakke ut og se innholdet i komprimerte filer.
Merk: Bare ZIP-filer støttes.
  1. På Android-enheten din åpner du Files by Google Files fra Google.
  2. Gå til mappen som inneholder ZIP-filen du vil pakke ut.
  3. Velg ZIP-filen.
  4. Det dukker opp et forgrunnsvindu som viser innholdet i filen.
  5. Trykk på Pakk ut.
  6. Du ser en forhåndsvisning av filene som er pakket ut. Hvis du vil slette ZIP-filen etter at du har pakket den ut, merker du av i avmerkingsboksen «Slett ZIP-filen».
  7. Trykk på Ferdig.
  8. Filene som er pakket ut, lagres i den samme mappen som den opprinnelige ZIP-filen.

Feilsøking

Feil – minnet er fullt

Hvis lagringsplassen din er full, ser du kanskje en feilmelding når du pakker ut filer. For å løse dette problemet, skaff mer lagringsplass på enheten, eller flytt dataene til et SD-kort.

Prøv nå