Tiedostojen purkaminen

Files by Googlen avulla voit purkaa ja nähdä pakattujen tiedostojen sisällön.
Huom. Vain .zip-muotoisia tiedostoja tuetaan.
  1. Avaa Files by Google Files Go Android-laitteella.
  2. Siirry purettavan .zip-tiedoston sisältävään kansioon.
  3. Valitse .zip-tiedosto.
  4. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on kyseisen tiedoston sisältö.
  5. Valitse Pura.
  6. Näet purettujen tiedostojen esikatselun. Jos haluat poistaa .zip-tiedoston purkamisen jälkeen, valitse Poista ZIP-tiedosto ‑valintaruutu.
  7. Valitse Valmis.
  8. Puretut tiedostot tallennetaan samoihin kansioihin kuin alkuperäinen .zip-tiedosto.

Vianetsintä

Muisti täynnä ‑virhe

Jos tallennustila on täynnä, saatat nähdä virheilmoituksen tiedostojen purkamisen aikana. Voit korjata ongelman vapauttamalla laitteelta tallennustilaa tai siirtämällä dataa SD-kortille.

Kokeile nyt