Sisällön purkaminen tiedostoista

Files by Googlen avulla voit helposti käyttää laitteen tilan vapauttamiseksi arkistoimiasi ja pakkaamiasi tiedostoja. Voit purkaa ja näyttää kuvia, videoita ja muuta sisältöä Files by Google ‑sovelluksella.

Huom. Vain .zip-muotoisia tiedostoja tuetaan.
Pakattujen tiedostojen avaamista kutsutaan purkamiseksi.

Sisällön purkaminen tiedostoista

1. Avaa Files by Google Files Go Android-laitteella.
  2. Valitse alareunasta Selaa Selaa.
  3. Siirry purettavan .zip-tiedoston sisältävään kansioon.
  4. Valitse .zip-tiedosto.
  5. Seuraavalla näytöllä näet tiedoston sisällön.
  6. Valitse Pura.

Huom. Tiedostoja ei voi purkaa osittain, vaan kaikki tiedoston sisältö puretaan. Jos purat tiedoston SD-kortille, sovellus saattaa kysyä lupaa jatkamiseen.

1. Sisältö tallennetaan tiedostoon, joka nimetään alkuperäisen pakatun tiedoston mukaan.

Esimerkki: Jos pakatun tiedoston nimi oli /lataukset/lomakuvat.zip, sisältö puretaan kohteeseen /lataukset/lomakuvat/(tiedostot).

1. Näet tiedoston esikatselun. Jos haluat poistaa .zip-tiedoston, valitse Poista ZIP-tiedosto ‑valintaruutu.

Muistin täyttymisen virheenkorjaus

Sisältöä ei voi purkaa

Jos tallennustila on täynnä, saatat nähdä virheilmoituksen yrittäessäsi purkaa tiedostoa. Voit korjata ongelman vapauttamalla laitteelta tallennustilaa tai siirtämällä sisältöä toiselle SD-kortille.