Descomprimir fitxers

Files by Google et permet extreure i veure el contingut dels fitxers comprimits.
Nota: només s'admeten fitxers ZIP.
  1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files Go.
  2. Navega fins a la carpeta que contingui el fitxer ZIP que vols descomprimir.
  3. Selecciona el fitxer ZIP.
  4. S'obrirà una finestra emergent que mostrarà el contingut del fitxer.
  5. Toca Extreu.
  6. Es mostrarà una previsualització dels fitxers extrets. Si vols suprimir el fitxer ZIP després de l'extracció, marca la casella de selecció "Suprimeix el fitxer ZIP".
  7. Toca Fet.
  8. Els fitxers extrets es desen a les mateixes carpetes que el fitxer ZIP original.

Resolució de problemes

Error de memòria plena

Si no hi ha espai d'emmagatzematge, pot ser que vegis un missatge d'error en extreure els fitxers. Per solucionar aquest problema, augmenta l'espai d'emmagatzematge del dispositiu o mou les dades a una targeta SD.

Prova-ho ara