Enviar-nos suggeriments

Els teus suggeriments ens ajuden a solucionar problemes i a millorar la teva experiència amb Files by Google.

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Ajuda i suggeriments i, a continuació, Envia suggeriments.
  3. Descriu el problema detalladament. Per ajudar l'equip a entendre el problema, marca la casella de selecció Inclou registres del sistema.
  4. A la part superior dreta, toca Envia Envia.

Prova-ho ara