Lägga till genvägar på startskärmen

Nu kan du skapa genvägar på startskärmen och få åtkomst till funktioner direkt därifrån.

Obs! Det här alternativet är tillgängligt för Rensa och Nedladdningar.

Lägga till genvägen till Rensa på startskärmen

1. Tryck länge på Files by Google-appen Files by Google på startskärmen.
  2. En lista med två alternativ visas:
    • Rensa Rensa
    • Nedladdningar Ladda ned
  3. Tryck länge på Rensa-ikonen Rensa och dra den till enhetens skärm. Rensa-ikonen visas som en separat ikon tillsammans med Files by Google-appen.
  4. När du trycker på genvägen till Rensa öppnas fliken Rensa direkt.

Lägga till genvägen till Nedladdningar på startskärmen

1. Tryck länge på Files by Google-appen Files by Google på startskärmen.
  2. En lista med två alternativ visas:
    • Rensa Rensa
    • Nedladdningar Ladda ned
  3. Tryck länge på ikonen för Nedladdningar Ladda ned och dra den till enhetens skärm. Nedladdningsikonen visas som en separat ikon i Files by Google-appen.
  4. När du trycker på genvägen till Nedladdningar öppnas den direkt.

Testa nu