Snelkoppelingen aan het startscherm toevoegen

Je kunt nu snelkoppelingen op het startscherm maken en daar vandaan rechtstreeks toegang tot functies krijgen.

Belangrijk: Deze optie is van toepassing op Opschonen en Downloads.

De snelkoppeling Opschonen aan het startscherm toevoegen

1. Tik in het startscherm op de Files by Google-app Files by Google en houd deze vast.
  2. Er verschijnt een lijst met 2 opties:
    • Opschonen Opschonen
    • Downloads Downloaden
  3. Tik op het icoon Opschonen Opschonen, houd dit vast en sleep het naar het apparaatscherm. Je ziet het icoon Opschonen als afzonderlijk icoon samen met de Files by Google-app.
  4. Als je op de snelkoppeling Opschonen tikt, wordt het tabblad Opschonen rechtstreeks geopend.

De snelkoppeling Downloads aan het startscherm toevoegen

1. Tik in het startscherm op de Files by Google-app Files by Google en houd deze vast.
  2. Er verschijnt een lijst met 2 opties:
    • Opschonen Opschonen
    • Downloads Downloaden
  3. Tik op het icoon Downloads Downloaden, houd dit vast en sleep het naar het apparaatscherm. Je ziet het icoon Downloads als afzonderlijk icoon samen met de Files by Google-app.
  4. Als je op de snelkoppeling Downloads tikt, wordt het tabblad Downloads rechtstreeks geopend.

Nu proberen