Føj genveje til startskærmen

Du kan nu oprette genveje på startskærmen og få adgang til funktioner direkte derfra.

Vigtigt! Denne mulighed gælder for Ryd op og Downloads.

Tilføj genvejen Ryd op på startskærmen

1. Hold appen Files by Google Files by Google nede på din startskærm.
  2. Der vises en liste med 2 valgmuligheder:
    • Ryd op Ryd op
    • Downloads Download
  3. Hold ikonet for Ryd op Ryd op nede, og træk det til enhedens skærm. Ikonet for Ryd op vises som et separat ikon sammen med appen Files by Google.
  4. Når du trykker på genvejen Ryd op, åbnes fanen Ryd op direkte.

Tilføj genvejen Downloads på startskærmen

1. Hold appen Files by Google Files by Google nede på din startskærm.
  2. Der vises en liste med 2 valgmuligheder:
    • Ryd op Ryd op
    • Downloads Download
  3. Hold ikonet for Downloads Download nede, og træk det til enhedens skærm. Ikonet for Downloads vises som et separat ikon sammen med appen Files by Google.
  4. Når du trykker på genvejen Downloads, åbnes fanen Downloads direkte.

Prøv det nu