Afegir dreceres a la pantalla d'inici

Ara pots crear dreceres a la pantalla d'inici i accedir a funcions directament des d'allà.

Important: aquesta opció és aplicable a Neteja i Baixades.

Afegir la drecera de Neteja a la pantalla d'inici

1. A la pantalla d'inici, mantén premuda l'aplicació Files by Google Files by Google.
  2. Es mostrarà una llista de 2 opcions:
    • Neteja Neteja
    • Baixades Baixa
  3. Mantén premuda la icona de Neteja Neteja i arrossega-la a la pantalla del dispositiu. La icona de Neteja es mostrarà com una icona independent juntament amb l'aplicació Files by Google.
  4. Quan toquis la drecera de Neteja, aquesta pestanya s'obrirà directament.

Afegir la drecera de Baixades a la pantalla d'inici

1. A la pantalla d'inici, mantén premuda l'aplicació Files by Google Files by Google.
  2. Es mostrarà una llista de 2 opcions:
    • Neteja Neteja
    • Baixades Baixa
  3. Mantén premuda la icona de Baixades Baixa i arrossega-la a la pantalla del dispositiu. La icona de Baixades es mostrarà com una icona independent juntament amb l'aplicació Files by Google.
  4. Quan toquis la drecera de Baixades, aquesta pestanya s'obrirà directament.

Prova-ho ara