Suprimir les fotos suggerides

Si vols alliberar espai al dispositiu, suprimeix les fotos de baixa qualitat que:

• Estiguin desenfocades.
  • Tinguin baixa resolució.
  • Siguin massa fosques o massa brillants.

Consell: si hi ha almenys 5 imatges que es considerin de baixa qualitat, es mostrarà la targeta.

1. Al dispositiu Android, obre Files by Google Files by Google.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Neteja Neteja.
  3. A la targeta "Suprimeix les imatges suggerides", toca Selecciona fitxers.
  4. Selecciona les imatges que vulguis suprimir.
    Consell: per suprimir tots els fitxers, selecciona Tots els elements a la part superior.
  5. Toca Mou x fitxers a la paperera.

Prova-ho ara